راهنمای خرید انواع گیتار برای مبتدی و پیشرفته

راهنمای خرید انواع گیتارها برای تمامی افراد
اگر به دنبال خرید گیتار هستید، راهنمای خرید انواع گیتارها برای تمامی افراد، چیزی است که به آن نیاز دارید. گیتار جزو قدیمی ترین و متنوع ترین سازهاست و همین مسئله، خرید آن را کمی مشکل میکند. با این حال این تنوع، به شما امکان میدهد که سازی متناسب با سلیقه و نیاز خود خریداری کنید.
برای خرید گیتار بهتر است ابتدا سبک خود را مشخص کنید. سپس به دنبال مناسب ترین قیمت گیتار، در سبک مدنظر خود باشید. برای خرید گیتار، مراجعه ی حضوری بهتر از خرید اینترنتی است. چرا که شما نیاز دارید انواع مدل های گیتار را از نزدیک مورد بررسی قرار دهید و ساز متناسب با خودتان را پیدا کنید. اگر مبتدی هستید، توصیه میشود که به همراه یک فرد متخصص اقدام به خرید کنید. با گیتار آواز تا انتهای مقاله همراه باشید.
راهنمای خرید انواع گیتارها بر اساس نوع
راهنمای خرید انواع گیتارها بر اساس نوع ، شامل معرفی سه نوع گیتار است. گیتار آکوستیک، کلاسیک و الکتریک. گیتارها انواع دیگری هم دارند؛ مانند گیتارهایی که در سبک کانتری نواخته میشوند یا گیتارهایی که تلفیقی از سه نوع نام برده هستند. اما گیتار های آکوستیک، کلاسیک و الکتریک، پرکاربردترند و خرید و آموزش آن ها به مراتب آسان تر است.
گیتار الکتریک گیتاری است با سیم های فلزی که صدای آن توسط پیکاپ تقویت شده و به امواج الکتریکی تبدیل میشود. این ساز برای نواختن در سبک های راک، متال، جاز و بلوز مناسب است و صدای تیزی دارد. گیتار آکوستیک نیز سیم های فلزی دارد اما صدای آن توسط بدنه ی توخالی اش تشدید میشود. گیتار آکوستیک در نواختن سبک های پاپ، راک و فولک به کار میرود. و اما گیتار کلاسیک که زیرشاخه گیتار آکوستیک نیز هست، سیم های نایلونی دارد. صدای این ساز نسبت به دو ساز دیگر نرم تر است و بیشترین کاربرد آن در موسیقی پاپ میباشد.
مزایا و معایب گیتار الکتریک
مزایا و معایب گیتار الکتریک طبق شرایط افراد متفاوت است. با این حال میتوان به چند ویژگی از آن که به طور کلی مطلوب یا نامطلوب هستند، اشاره کرد. به دلیل ساختار این گیتار، لازم نیست برای نواختن فشار زیادی به انگشت های خود وارد کنید. فاصله ی اکشن گیتار الکتریک کمتر از گیتارهای دیگر است و فرت ها به یکدیگر نزدیک هستند. این ویژگی، آکوردگیری را برای کسانی که انگشتان کشیده ای ندارند نیز آسان میکند. صدای گیتار الکتریک توسط امپلی فایر تقویت می شود و با کم و زیاد کردن درجه ی امپ، به راحتی میتوان به تن صدای مدنظر دست یافت. با مقاله راهنمای خرید انواع گیتارها تا انتها همراه باشید.
از معایب گیتار الکتریک میتوان به قیمت نسبتا زیاد آن اشاره کرد. این مسئله خرید گیتار الکتریک برای مبتدی ها را دچار مشکل میکند چرا که نمیتوان برای شروع هزینه ی نسبتا کمی را پرداخت کرد. از طرف دیگر صدای گیتار الکتریک بلند و تیز است و این ویژگی میتواند تمرین آن در محیط را سخت تر کند.
مزایا و معایب گیتار آکوستیک
در بررسی مزایا و معایب گیتار آکوستیک، به نکاتی اشاره خواهیم کرد که خرید گیتار آکوستیک برای مبتدی ها را آسان تر میکند. این گیتار نسبت به گیتار کلاسیک و الکتریک، تطبیق پذیری بالاتری دارد و میتوان سبک های بیشتری را با این گیتار نواخت. عرض دسته ی گیتار آکوستیک کم است و این ویژگی اجرای تکنیک های ظریف را راحت تر میکند و عضلات دست آزادی عمل بیشتری خواهند داشت. این ساز به دلیل تولید صدایی با طیف شفاف، برای نواختن در استودیو بسیار مناسب است.
در بررسی و راهنمای خرید انواع گیتارها از معایب گیتار آکوستیک این است که برای به صدا درآوردن سیم ها، نیروی نسبتا زیادی لازم است و این باعث میشود کودکان در یادگیری این ساز، مشکل داشته باشند. از طرف دیگر به دلیل فلزی بودن سیم های این گیتار، ممکن است در ابتدای یادگیری انگشت های شما دچار آسیب های جزئی شوند و تمرین طولانی مدت در ابتدای یادگیری، دچار اختلال شود.
مزایا و معایب گیتار کلاسیک
اگر به دنبال خرید ساز گیتار هستید پس لازم است درمورد مزایا و معایب گیتار کلاسیک بدانید. از مزیت های این گیتار، تنوع در سایزبندی است و شما میتوانید اندازه ای کاملا متناسب با خودتان را پیدا کنید. گیتار کلاسیک قیمت پایین تری نسبت به بقیه ی گیتار ها دارد و برای افراد مبتدی، بهترین گیتار با قیمت مناسب، قابل خرید است. گیتار کلاسیک صدای نرم تری دارد و مناسب ترین انتخاب برای نواختن در جمع های دوستانه است.
از معایب گیتار کلاسیک میتوان به عریض بودن دسته ی آن اشاره کرد که این ویژگی، آکوردگیری در ابتدای کار را کمی مشکل میکند. تن صدای گیتار کلاسیک پایین است و اگر صدای بلندی میخواهید، باید ضربه های محکم تری به سیم ها بزنید. به دلیل جنس نایلونی سیم ها، لغزش در نوازندگی این ساز بیشتر به گوش میرسد و برای نواختن آن باید ظرافت های لازم را رعایت کنید. چوب استفاده شده در این ساز نازک تر است و نیاز به مراقبت بیشتری دارد.
چه گیتاری برای شروع بهتر است؟

در مقاله راهنمای خرید انواع گیتارها اولین سوالی که برای یک نوازنده ی مبتدی پیش میآید این است که چه گیتاری برای شروع بهتر است؟ برای خرید گیتار، قبل از هر اقدامی لازم است بدانید که به کدام نوع گیتار علاقه دارید. نواختن کدام نوع حس خوبی به شما میدهد و وارد شدن در کدام سبک شما را به وجد میآورد.
پس از اینکه نوع گیتار را انتخاب کردید، باید به مقدار هزینه ای که قصد دارید صرف خرید گیتار کنید، توجه داشته باشید. خرید یک گیتار گران قیمت در ابتدای کار توصیه نمیشود چرا که این ساز ها برای افراد حرفه ای مناسب اند. از طرفی سازهایی که قیمت بسیار کمی دارند، معمولا از کیفیت های لازم برخوردار نیستند و نواختن نیز با آن ها مشکل تر است. بنابراین توصیه ی ما این است که به دنبال یک گیتار معمولی باشید که هم کیفیت های اولیه را داشته باشد و هم در نواختن آن احساس راحتی داشته باشید.
راهنمای خرید انواع گیتارها بر اساس قیمت و برند

در راهنمای خرید انواع گیتارها بر اساس قیمت و برند، باید به این نکته توجه داشت که بهترین برندهای گیتار برای خرید، بیشترین قیمت را نیز دارا هستند. اما برند، تمام چیزی نیست که شما به آن نیاز دارید. برای مثال برندهای فندر، گیبسون و پی آر اس جزو گران ترین گیتارهای دنیا محسوب میشوند.
اما خرید چنین برندهایی در ابتدای کار، توصیه نمیشود. در عوض میتوان گیتارهایی با برند استگ، یاماها یا الحمرا را تهیه کرد که قیمت مناسب تری دارند. به طور کل قیمت گیتار در رده های مختلف، متفاوت است و اگر به دنبال برند مخصوصی نیستید، خرید یک ساز معمولی، با قیمت مناسب و استاندارد های اولیه را الویت خود قرار دهید. با توجه به این نکات کدام بهتر است؟ خرید گیتار نو و یا خرید گیتار دست دوم؟ گیتار دست دوم علاوه بر صرفه جویی در هزینه، صدای بهتری نیز دارد اما باید از مراکز مطمئن خریداری شود.
راهنمای خرید انواع گیتارها طبق مشخصات ظاهری

هنگامی که برای خرید گیتار اقدام میکنیم به چه نکاتی باید دقت کنیم؟ در راهنمای خرید انواع گیتارها طبق مشخصات ظاهری، به برخی از این ویژگی ها اشاره خواهیم کرد. ابتدا باید گیتار را از لحاظ سلامت آن بررسی کنید. آیا گیتار موردنظرتان از لحاظ ظاهری سالم است؟ پس باید در بدنه دارای پیچ خوردگی و برآمدگی نباشد.
فرت ها باید دقیق اندازه گذاری شده و گوشی ها نرم باشند. سیم ها باید در هر فرت صدایی واضح داشته باشند. رنگ روی گیتار باید یکدست باشد. وزن گیتار نباید طوری باشد که از نگه داشتن آن احساس خستگی کنید. آلودگی و چربی روی سیم های گیتار نباشد. صاف بودن نک گیتار را حتما مورد بررسی قرار دهید. سوالی که در این مورد پیش میآید این است که فاصله سیم ها از نک ( اکشن) به چه اندازه است؟ این فاصله در گیتار های مختلف متغییر است. به طور کل اکشن در بالای ساز باید کمتر از 4 میلیمتر و در قسمت فرت دوازدهم 5 میلی متر است.
مراکز خرید گیتار

برای راهنمای خرید انواع گیتارها بهترین مکان برای خرید گیتار کجاست؟ راسته ی فروش آلات موسیقی در خیابان جمهوری تهران، بهترین مراکز خرید گیتار را داراست. سعی کنید برای خرید گیتار نو یا دست دوم به مراکزی مراجعه کنید که مطمئن باشند و شما نیز امکان امتحان چند نوع از گیتار مدنظر خود را داشته باشید. خرید گیتار از مراکزی که قیمت های بسیار پایین دارند توصیه نمیشود چرا که احتمال با کیفیت بودن گیتارهای آن پایین است. قبل از مراجعه ی حضوری به مراکز خرید، حتما قیمت گیتار مدنظر خود را به صورت آنلاین چک کنید.
لوازم جانبی لازم برای گیتار

سوالی که پس از خرید گیتار پیش میآید این است که چه لوازم جانبی ای برای گیتار لازم داریم؟ گیتار از جمله سازهایی است که هنگام خرید آن، به چند قطعه ی جانبی نیز نیاز خواهید داشت. برخی لوازم جانبی در تمام گیتار ها مشترک هستند. مانند کاپو، پایه گیتار، پیک، تیونر، محافظ یا کیف گیتار، پایه نت و استرپ (بند). برخی لوازم جانبی هم فقط برای گیتارهای الکتریک و گاهی آکوستیک مورد استفاده قرار میگیرند. مانند کابل اتصال، آمپلی فایر و افکت. جهت کسب اطلاعات بیشتر با گیتار آواز تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید