آموزش آنلاین انواع ریتم های کاربردی گیتار

بررسی و آموزش رایگان انواع ریتم گیتار

یادگیری و آموزش رایگان انواع ریتم گیتار یکی از مهمترین پایه هایی است، که میتوانید به عنوان یک گیتاریست مبتدی بسازید. در واقع میتوان اینطور استدلال کرد که نواختن صحیح ریتم نیمی از کار در نواختن گیتار میباشد؛ بخشی که شاید بسیاری از نوازندگان گیتار آن را نادیده بگیرند.
وقتی در مورد نحوه زدن ریتم در موسیقی صحبت میکنیم، کاری که در اصل انجام میدهیم این است که یک آهنگ را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم. این آهنگ ممکن است یک آهنگ 3 دقیقه ای بیتلز یا یک سمفونی 17 دقیقه ای راخمانینوف باشد. در هر صورت، ما همیشه ریتم را یکسان تنظیم میکنیم.
فرقی نمیکند چه سبکی از موسیقی را مینوازید (جز، فیوژن، باسانوا، بلوز، راک و غیره)، به عنوان نوازنده گیتار باید به ریتم تسلط داشته باشید.
تمرین با مترونوم را فراموش نکنید و برای آن وقت بگذارید. به آرامی شروع به نواختن کنید و سپس به تدریج با هر بار 10 ضربه در دقیقه، سرعت را افزایش دهید. این به مغز شما زمان لازم را میدهد تا الگوی مورد نظر را به خاطر بسپارید تا بعداً مجبور نباشید به آن فکر کنید. در نهایت یک آکورد با ریتمی که یاد گرفته اید بنوازید. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
نکات مهم هنگام ریتم نوازی

یادگیری و آموزش رایگان انواع ریتم گیتار دارای نکاتی است، که تمامی نوازندگان مبتدی باید به آن بپردازند. آماده سازی دست راست جهت ریتم نوازی یکی از مهمترین مراحل، پیش از شروع تمرینات ریتم میباشد. رعایت سرعت به همراه نظم هنگام تمرین یکی از وظایف دست راست است، که باید در طول تمرین به آن توجه ویژه ای شود.
برای جلوگیری از خستگی زودرس و ناهماهنگی دست راست، آن را با ورزش انگشتان آماده کنید. این کار سبب انعطاف پذیری و هماهنگی دست راست و چپ میشود، تا به طور همزمان با مهارت ریتم نوازی رشد کند.
در ساده ترین شکل آموزش رایگان انواع ریتم گیتار، دو راه برای زدن سیم ها با دست راست وجود دارد؛ پایین و بالا. البته متغیرهای دیگری نیز وجود دارد، اما اساساً میتوانید با دست راست خود سیم ها را رو به پایین و رو به بالا بنوازید.
آماده سازی دست چپ جهت آکوردگیری از دیگر نکات مهم به شمار میرود، که به انعطاف پذیری انگشتان کمک میکند. کشش انگشتان و عضلات دست چپ برای نواختن آکورد و یا گام های مختلف با سرعت بالا ایجاد آمادگی میکند. در نهایت هر دو دست باید به تعادل و هماهنگی برسند تا بتوان سرعت و دقت را در ریتم نوازی بالا برد.
نحوه اجرا و آموزش رایگان انواع ریتم گیتار

وقتی از نواختن ریتم گیتار صحبت میکنیم، باید آگاهی کافی نسبت به انواع ریتم داشته باشیم. دانستن نحوه تمرین و آموزش رایگان انواع ریتم گیتار و همچنین استفاده به موقع برای هر قطعه ضروری است.
در ابتدای امر و قبل از هر گونه تمرین باید دانست که در اغلب کسرهای میزان (میزان نماها) اولین ضربه قوی ترین ضربه به لحاظ تاکید میباشد. دقیقا مانند ریتم های نظامی (مارش) که در رژه استفاده میشود و به طور مرسوم میگویند طبل بزرگ زیر پای چپ. این امر سبب میشود شنونده دوره گردش ریتم را از قوی ترین ضربه تا ضربه قوی بعدی دنبال کند و به اصطلاح ریتم را درک کند. حال باید دانست که در اجرای ریتم توسط آکوردها، این اتفاق در بخش صداهای بم اجرا میشود.
ما میدانیم در ساز گیتار سه سیم ابتدایی که از جنس نایلون میباشد، برای اجرای صداهای زیر و سه سیم باقیمانده برای اجرای صداهای بم به کار میرود. بدیهی است که ابتدایی ترین ضربه در اجرای ریتم توسط گیتار اغلب بر روی سیم های باس اتفاق میافتد.
از طرفی هر ساز دارای تکنیک های اجرایی خاص خود است. به طور مثال میوت کردن یا بستن صدای کل سیم ها با کف دست، یکی از تکنیک های رایج اجرایی در ساز گیتار است. حال برای اجرای هر کدام از کسرهای میزان مد نظر میتوان با ترکیب تکنیک های ساز گیتار و اجرای نت باس در ابتدای امر و غیره، اجرای دقیق تری از ریتم توسط گیتار داشت.
نحوه تمرین و آموزش ریتم های مختلف در گیتار

اگر از متدهای آموزش رایگان انواع ریتم گیتار استفاده میکنید، باید به طور منظم آن ها را در برنامه تمرین روزانه خود بگنجانید. تمرین ریتم 2/4 یکی از ساده ترین و اولین ریتم های گیتار است، که میتوان از آن برای گرم کردن دست راست و چپ نیز استفاده کرد. پس از آن به تمرین در ضرب های 3/4 میرسیم که در آن یک ضرب به ریتم های دو ضربی اضافه شده است. میتوان آن را به شکل یک ضرب بر روی سیم های باس و دو ضرب بعدی را بر روی سیم های زیر اجرا کرد.
تمرین و اجرای سه قطعه در ریتم 3/4 میتواند آمادگی کافی را جهت نواختن ریتم های پیچیده تر ایجاد کند.
تمرین ریتم 4/4 ساده به این معنا نیست که باید تا چهار بشمارید تا با موسیقی و ریتم همراه بمانید. باید به درک این مطلب برسید که ریتم در بین شمارش این اعداد قرار گرفته است. میزان 4/4 یکی از پرکاربرد ترین کسر میزان های مورد استفاده در اجرای قطعات تنظیم شده برای گیتار است، که تمرین آن درک درستی از ریتم نوازی را به هنرجویان میدهد.
ساده ترین اجرای ریتم میتواند مانند کسر میزان سه ضربی باشد، که در آن ضرب چهارمی را به سیم های زیر اضافه کرده ایم. اما باید دانست که گستردگی و تنوع ریتم های مختلف در کسر چهار ضربی باعث میشود، که این اجرا فقط و فقط یکی از ساده ترین شکل های آن باشد. به طور مثال انواع ریتم رومبا، باسانوا، مولر و غیره نمونه هایی از ریتم های چهار ضربی هستند. گیتار آواز همراه شماست.
برای آموزش بهتر چگونگی اجرای ریتم های بالا در کلاس های آموزشی از قطعات موسیقی شاخصی استفاده میشود. تمرین ریتم 4/4 ساده، اجرای یک قطعه در این ریتم میتواند بسیار کاربردی باشد.
ریتم های شش ضربی یا ترکیبی، حاصل ضرب عدد سه در کسرهای ساده هستند. به طور ساده و برای مثال: یک ریتم شش ضربی حاصل دو ضرب و اجرای سه نت به ازای هر ضرب است. مطابق مطالب قبل اولین ضرب، قوی ترین ضرب میباشد و بهتر است ضرب دوم نیز با تاکید نواخته شود که حال و هوای شش ضربی را به شنونده القا کند.
تمرین ریتم 6/8 ساده، اجرای یک قطعه مانند “گل گلدون” است، که هنرجو با آموزش رایگان انواع ریتم گیتار بیشتر با آن آشنا میشود. برای یادگیری اصولی گیتار میتوانید با شماره های گیتار آواز تماس حاصل فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید