چقدر طول میکشه گیتار رو کامل یادبگیرم؟ میتوان گفت بیشترین سوالی که اغلب مردم و هنرجویان گیتار قبل از شروع میپرسند (به طور کلی همه افرادی که تا به حال با تئوری یا دانش موسیقی سر و کار نداشته اند) همین است.
گیتار سازی جذاب و زیبا که طرفداران بسیاری دارد . طبق آمار گیتار سازی است که جزء پر فروش ترین ها در فروشگاه های موسیقی محسوب میشود.
جالب است بدانید:
سریع ترین انسان دنیا لقبی است که به رکورد دار دو 100 متر یا قهرمان دو 100 متر دنیا تعلق میگیرد. رکورد دار فعلی این ماده و قهرمان المپیک یوسین بولت جامائیکایی با رکورد 58/9 ثانیه است که آن را در مسابقات جهانی برلین 2009 به جا گذاشت. اما او چطور به این سطح رسید؟ چقدر زمان برای رسیدن به این هدف صرف کرد؟
امروزه با ظهور و گسترش تکنولوژی انجام خیلی از کارها به سرعت انجام میشود و زمان قابل توجهی حفظ میشود. همچنین این موضوع سرعت در تبادل اطلاعات و اخبار را نیز به طور چشم گیر افزایش داده. اما آنچه که شاید از دست رفته باشد صبر و آرامش است.
از شما میپرسم که در سال گذشته چند بار به سینما رفته اید؟ شاید در پاسخ خیلی ها اعداد بسیار کمی را عنوان کنند و این ممکن است به دلیل در اختیار بودن امکان تماشای آنچه که میخواید در صفحات کوچک موبایل باشد.
یادگیری هرچیزی فرایندی وابسته به زمان است!
یادگیری موسیقی زمانی است که شما برای نشاط روح و روان خود خرج میکنید و در نهایت میتواند بسیار لذت بخش و قطعا مفید باشد البته که به کار گیری هردو دست تاثیر مثبتی روی عملکرد مغز میگذارد.
آموزش موسیقی زمان مشخصی است که شما برای یک حال روحی زیبا خرج می کنید. صرف زمان برای یادگیری یک مهارت میتواند نتیجه بسیار جذابی داشته باشد.
اما واقعا چقدر زمان نیاز داریم تا به گیتار مسلط شویم؟
اکثر مربی های موسیقی میگوند که این بستگی به عوامل مختلف دارد، طبیعتا میتوان گفت جلمه صحیحی است! اما اکنون در سایت گیتارآواز قصد داریم بیشتر به این موضوع بپردازیم تا دریابیم علت این وابستگی چیست و اصلا به چه چیز هایی بستگی دارد؟ اینگونه میتوانید با آگاهی بیش از پیش تصمیم به یادگیری بگیرید و یا متوجه شوید در کجای مسیر آموزش قرار دارید.
اشخاص بسیاری مدعی هستند که گیتار را در در شش یا سه ماه و حتی کمتر یاید گرفته اند، اما احتمال صحت آن بسیار کم است. مهم ترین چیزی که درسال اول آموزش گیتار باید یاد بگیرید، مباحث تئوری پایه در کنار اصول ابتدایی مهارت نواختن است. پس از تسلط به این موارد میتوانید تکنیک ها و جنبه های دیگر یادگیری را پیش ببرید. دقت داشته باشید که برای یادگیری موارد ذکر شده و رسیدن به درک شنوایی موسیقی به حداقل یک سال زمان و تمرین نیاز دارید.
از کجا بفهمیم یادگیری و تسلط به گیتار چقدر زمان نیاز دارد؟
اول شما باید مشخص کنید که میخواهید تا چه سطح تسلطی برسید؟! سپس، باید بدانید که در چه سبکی میخواهید آموزش ببینید؟ چرا میخواهید گیتار یاد بگیرید؟
چه عواملی بر یادگیری گیتار تاثیر گذارند؟
خب بسته به اشخاص متفاوت است. اما چند فاکتور کلی وجود دارد که می تواند بر یادگیری شما تاثیر بگذارد.
. انگیزه
اگر هدف خاصی مانند رویای نواختن آهنگ یا قطعه مورد علاقه ای را در ذهن خود داشته باشید، ممکن است انگیزه شما موجب پافشاری بر یادگیری هرچه بیشتر شما باشد. اشتیاق به شما کمک میکند تا در آموزش تداوم داشته باشید همچنین سرعت روند یادگیری شما را بالا میبرد. پس مشتاقانه تلاش کنید.
. زمان و بودجه
آیا بهتر نیست که هر چند وقت یکبار به فستیوال و کنسرت های اجرای زنده بروید؟ قطعا میتواند مفید باشد! اما هرکسی وقت و هزینه ای برای پیگیری تمام جوانب رویای خود را ندارد. یا مقدار زمان باقی مانده از یک روز کاری شما برای پرداختن به تمرین روزانه! پس این مورد هم جز شرایط متفاوت نسبت به شغل افراد مختلف است. اگر کودک، نوجوان و یا جوان باشید ممکن است با وجود برنامه ریزی باز هم زمان شما برای تمرین با دیگیری متفاوت باشد. اگر فرد بالغ باشید تایم کاری شما نیز همین شکل را دارد.
. ساز هایی که از قبل آشنا هستید
قطعا نواختن هر ساز چالش هایی همراه با متد مختلف، سبک ها، مهارت و دانش خود را دارد. اما وقتی نوازنده باشید و به مباحث حداقلی مانند نت خوانی تسلط داشته باشید میتواند در سرعت یادگیری شما موثر باشد.
در جستجوی پاسخ برای سوال «چقدر زمان میبرد تا گیتار را کامل یادبگیرم؟»
در این مقاله به دنبال پاسخ مناسب برای این سوال چقدر طول میکشه گیتار رو کامل یادبگیرم؟ هستیم! وقتی خیلی مشتاق به شروع و یادگیری هرچه سریع تر هستید، اما از تعهد زمانی یا طولانی بودن فرایند مطمئن نیستید، آخرین چیزی که میخواهید بشنوید این است که «مدت زمان یادگیری به شما بستگی دارد». شاید این پاسخ ناامید کننده ترین پاسخ تا کنون باشد. اما در ادامه امید داریم که درک آن را برای شما آسان کنیم.
برای رسید به جواب باید از خودتان بپرسید که مقصود از این سوال چیست؟
منظورتان از پرسش چقدر زمان میبرد تا گیتار را کامل یادبگیرم چیست؟
آیا منظور شما این است که واقعا چه مقدار زمان نیاز دارید تا مهارت نواختن یک ساز را بدست بیاورید؟ یا سوال اصلی این است که اصلا آیا یادگیری گیتار یا موسیقی ارزش صرف زمان را دارد؟چقدر طول میکشه گیتار رو کامل یادبگیرم؟
باید از خود سوال کنید که آیا زمانی که برای یادگیری گیتار صرف میکنم ارزش آن چه را که بدست می آورم را دارد؟ قطعا ممکن است که مدت زمان مورد نیاز به یادگیری را سوال کنید. چرا که همه ما برنامه های بسیاری داریم و نیاز داریم طبق آن ها برای روزهای هفته برنامه ریزی کینم. اما هدف شما که یادگیری یک مهارت است کمی فراتر از این بحث ها است.
اگر یاد بگیرید که از زمان خود به کارآمد ترین روش استفاده کنید، طرز فکر شما در مورد مدت زمان یادگیری تغییر خواهد کرد. برای کمک به تصمیم شما به برخی از فواید گیتار اشاره میکنیم:
موسیقی یک زبان جهانی با بیان احساس بین تمام انسان ها در اقشار مختلف جامعه با زبان و گویش های متفاوت است.
ساز گیتار ، سازی است که قابل حمل، با صدایی پرطنین که نسبت به ابعاد و طیف صوتی خود حجم صدایی ظریف و جذاب دارد.
یادگیری و تمرین برای استفاده از هر دو دست مغز شما را ورزیده، جوان و خلاق نگه میدارد.
تسلط به ساز گیتار فرایندی دو بخشی است که با کسب مهارت و دانش یا تئوری موسیقی همراه است و این چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد. مهارت نواختن را نمیتوان مانند یک آهنگ دانلود کرد! در واقع یک تجربه از یادگیری است که باید مدام در حال تمرین باشید. شما باید برنامه تمرینی مستمری را دنبال کنید تا به اصطلاح مانند یک ورزشکار روی فرم باشید.
یک نتیجه به بیان خودمانی بگیریم؟
آقایان و بانوان خیالتان را راحت کنم، یادگیری گیتار به زمان نیاز دارد! موسیقی علم و دانشی است که در کنار تمرین و رسید به مهارت میتوان آن را اجرا کرد. کسب این اطلاعات و مهارت تنها با پرداختن زمان از کیسه عمر ممکن است.
از زبان یک نوازنده: نوشتن این مقاله در ابتدا تصمیمی دشوار بود. حتی ایده اش هم خسته کننده به نظر می آمد. چون ناراحت بودم که چرا باید فرصت نوازنده بودن را از دست بدهیم؟ لذتی بی پایان که با تلاش روزانه در گذر زمان میتواند برای شما ماندگار باشد. برای مثال فرض کنید روزانه نیم ساعت را به تمرین میپردازید و هر چقدر هم دیر اما بالاخره توانایی اجرای یکی از قطعات محبوب خود را بدست می آورید.
امیدواریم این مقاله برای شما هم مفید بوده باشد.
نویسنده امیرحسین سهرابی